Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide

La reducere

Geanta dama neagra Denisa
  • Pret redus

Geanta dama neagra Denisa

Pret de baza 135,00 RON Pret 99,00 RON

Geanta dama eleganta confectionata din piele ecologica. Este o geanta mica de umara, potrivita atat pentru tinutele casual cat si pentru cele elegante. Este prevazuta cu o curea de umar reglabila.

Geanta umar/postas din... Geanta umar/postas din...
  • Pret redus

Geanta umar/postas din textil cu aplicatii

Pret de baza 125,00 RON Pret 100,00 RON

Poseta tip postas, ce poate fi purtata si pe umar, din material textil, culoare roz-sampanie, un compartiment interior cu 3 buzunare, din care, unul se inchide cu fermoar, 2 buzunare exterioare cu fermoar, inchidere cu fermoar, curea de umar ajustabila. Dimensiuni: 29 x 27 x 4 cm.

Portofel dama M albastru Portofel dama M albastru
  • Pret redus

Portofel dama M albastru

Pret de baza 75,00 RON Pret 55,00 RON

Portofel dama albastru, cu 8 compartimente port-card, 3 compartimente mari pentru bancnote sau documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu fermoar, un accesoriu cu franjuri si curelusa de mana la exterior. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2 cm.

Portofel dama TRIO albastru Portofel dama TRIO albastru
  • Pret redus

Portofel dama TRIO albastru

Pret de baza 75,00 RON Pret 55,00 RON

Portofel dama in 3 culori (albastru, bleu, gri deschis), cu 8 compartimente port-card, 3 compartimente mari pentru bancnote sau documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu fermoar, un accesoriu cu franjuri si curelusa de mana la exterior. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2 cm.

Portofel dama XL apricot Portofel dama XL apricot
  • Pret redus

Portofel dama XL apricot

Pret de baza 85,00 RON Pret 65,00 RON

Portofel de dimensiuni mari, culoare apricot, cu 11 compartimente port-card, 4 compartimente pentru documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu clapeta, dubla capsa magnetica. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2,5 cm.

Poseta postas rosu Poseta postas rosu
  • Pret redus

Poseta postas rosu

Pret de baza 135,00 RON Pret 100,00 RON

Poseta de umar/tip postas, culoare rosu, cu un compartiment interior prevazut cu un buzunar cu fermoar, inchidere cu fermoar si clapeta cu capsa magnetica, curea ajustabila, accesoriu cu franjuri. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 24 x 17 x 8 cm.

Pulover dama roz Mia Pulover dama roz Mia
  • Pret redus

Pulover dama roz Mia

Pret de baza 89,00 RON Pret 65,00 RON

Pulover de dama cu maneca lunga confectionat din material moale la atingere. Pulover dama roz ce se inchide la spate cu un snur negru.