Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide

Generalităţi

•    Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

•    Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

•    Societatea Perfect Moms SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

•    Accesând pagina "Termeni şi condiţii" puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor

•    Întregul conţinut al site-ului www.justfashionromania.ro este proprietatea Societăţii, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

•    Folosirea fără acordul Societăţii, a fotografiilor digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul www. justfashionromania.ro, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

•    Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului ul www. justfashionromania.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

•    Fotografiile şi datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanţii săi.

Declinarea responsabilităţii

•    În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat  încă, societatea îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

•    De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site ul www. justfashionromania.ro  cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

•    Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

Oferte 

•    Toate ofertele şi gratuităţile oferite de Perfect Moms SRL sunt postate pe prima pagină.

•    Atunci când sunt mai multe oferte, ele nu se cumulează.

Protectia datelor cu caracter personal

         Pentru a comanda produse de pe site-ul www.justfashionromania.ro trebuie sa va creati un cont, prin completarea formularului de inregistrare. Acest formular contine urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, email, adresa, numar de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dati consimtamantul pentru a le introduce in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

        Datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati sunt folosite doar de Perfect Moms Srl si nu vor fi dezvaluite tertilor, exceptie fiind firma de curierat care asigura livrarea coletului dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul www.justfashionromania.ro,  va rugam sa accesati sectiunea "Protectia datelor"!