Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide
De ce sa alegem incaltaminte din piele

De ce sa alegem incaltaminte din piele

- Pielea naturală este mult  mai rezistenta

Indiferent de materialele aparute in ultima perioada, pielea naturala este mai rezistenta la confecționarea pantofilor. Daca este  intretinuta corespunzator, o pereche de pantofi din piele naturala va tin chiar si 5 ani.

- Incaltamintea din piele este mai confortabila

Pantofii din piele ecologica nu sunt foarte confortabili de cele mai multe ori. In timp acest material se lasa, avand un aspect neplacut si nu in ultimul rand trebuie sa aveti grija sa nu deformeze mersul.Un pantof din piele naturala isi mentine forma foarte mult timp.

- Incaltamintea in piele o puteti repara la atelierele specializate

 Inca mai exista mici ateliere de raparatii incaltaminte, unde va puteti salva perechia preferata de pantofi din piele in cazul in care s-au stricat.

- Talpa piciorului transpiră mai puțin

Pantofii din materiale sintetice nu permit pielii sa respire si din acest motiv transpira si apar mirosurile neplacute. Pentru a evita acest lucru verificati daca si interiorul pantofilor este din piele naturala.

- Alergiile la materialele sintetice

Pantofii din piele sintetică pot contine material toxice, daunatoare pielii. Aceasta problema este din ce in ce mai des intalnita.

- Aparitia monturilor

Aparitia moturilor se datoreaza si pantofilor de proasta calitate, ce nu mentin piciorul intr-o pozitie normal, tinand degetele intr-o pozitie deformata timp indelungat. Studiile  arata ca 90% dintre femei, poarta incaltaminte incomoda, iar 60% dintre acestea prezinta monturi.

- Hai sa fim ECO, pielea naturala este biodegradabila

Annual se aruca zeci de perechi de pantofi ce nu sunt din piele naturala, acestia sunt confectionati din material ce contin mult plasti, material ce nu se degradeaza in timp, rămânând ca deșeuri pentru sute de ani în mediul înconjurător. In plus, atunci când se degradează rămân încă componente din ele în interiorul solului poluând, elemente ce se regăsesc mai apoi în animalele, plantele și peștii pe care ii consumam.

- Incaltaminte din piele pe comanda

Un alt avantaj foarte important, este simplul fapt ca va puteti confectiona modelul dumneavoastra preferat. Din motive medicale sau pentru ca doriti sa aveti un model unicat, atelierele de incaltaminte la comanda va pot ajuta, iar timpul de productie este relative mic.

- Dezavantajele incaltarilor din piele naturala

Atat de multe avantaje au incaltarile din piele natural, dar au si un mic dezavantaj, sunt mult mai scumpe. Acest lucru trebuie sa il vedeti ca un avantaj, pentru ca  vă veți putea bucura de acei pantofi pentru mult timp, vor fi mereu frumoși!

Scrie un răspuns