Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide

Portofele dama

Portofele dama din piele. Portofele dama ieftine cu inchidere pe fermoar sau capsa.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Portofel piele naturala albastru

Pret 125,00 RON

Portofel din piele naturala de culoare albastru, dimensiuni mari, 11 compartimente port-card, 9 compartimente mari (pentru bancnote/documente), din care 2 se inchid cu fermoar, 2 compartimente laterale. Dimensiuni: 17 x 11 x 3 cm.

Portofel piele naturala crem

Pret 125,00 RON

Portofel elegant din piele naturala de culoare crem, cu 10 compartimente port-card, 4 compartimente cu fereastra pentru documente, 2 compartimente pentru bancnote (1 cu fermoar), 1 compartiment exterior lateral in care se regasesc alte 3 compartimente. Inchidere cu capsa magnetica. Dimensiuni: 16 x 10 x 3 cm.

Portofel dama TRIO negru

Pret 75,00 RON

Portofel dama in 3 culori (negru, bej, gri deschis), cu 8 compartimente port-card, 3 compartimente mari pentru bancnote sau documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu fermoar, un accesoriu cu franjuri si curelusa de mana la exterior. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2 cm.

Portofel dama M negru

Pret 75,00 RON

Portofel dama negru, cu 8 compartimente port-card, 3 compartimente mari pentru bancnote sau documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu fermoar, un accesoriu cu franjuri si curelusa de mana la exterior. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2 cm.

Portofel dama XL negru

Pret 85,00 RON

Portofel de dimensiuni mari, negru, cu 11 compartimente port-card, 4 compartimente pentru documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu clapeta, dubla capsa magnetica. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2,5 cm.

Portofel dama XL rosu

Pret 85,00 RON

Portofel de dimensiuni mari, rosu, cu 11 compartimente port-card, 4 compartimente pentru documente, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu clapeta, dubla capsa magnetica. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 19 x 10 x 2,5 cm.