Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide

Genti dama ieftine

Genti dama ieftine confectionate din materiale textile si genti dama ieftine confectionate din inlocuitor piele.

Geanta umar/postas din... Geanta umar/postas din...
  • Pret redus

Geanta umar/postas din textil cu aplicatii

Pret de baza 125,00 RON Pret 100,00 RON

Poseta tip postas, ce poate fi purtata si pe umar, din material textil, culoare roz-sampanie, un compartiment interior cu 3 buzunare, din care, unul se inchide cu fermoar, 2 buzunare exterioare cu fermoar, inchidere cu fermoar, curea de umar ajustabila. Dimensiuni: 29 x 27 x 4 cm.

Geanta de umar din denim albastru

Pret 125,00 RON

Poseta de umar din material textil (denim) de culoare albastra, cu 2 curele de umar de 27 cm lungime, un compartiment interior, cu 3 buzunare, din care unul este prevazut cu fermoar, 2 buzunare mari pe fata, 4 buzunare pe spate. Dimensiuni: 33 x 32 x 14 cm.

Geanta de umar bej, cu borseta interioara

Pret 165,00 RON

Poseta de umar/mana, cu perforatii pe partea din fata, in interior are un compartiment in care se regaseste o borseta detasabila inchisa cu fermoar, curea de umar fixa si curea detasabila care se poate atasa si borsetei, accesoriu cu franjuri. Dimensiuni: 30 x 25 x 13 cm.

Poseta postas rosu Poseta postas rosu
  • Pret redus

Poseta postas rosu

Pret de baza 135,00 RON Pret 100,00 RON

Poseta de umar/tip postas, culoare rosu, cu un compartiment interior prevazut cu un buzunar cu fermoar, inchidere cu fermoar si clapeta cu capsa magnetica, curea ajustabila, accesoriu cu franjuri. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 24 x 17 x 8 cm.

Poseta postas bej

Pret 125,00 RON

Poseta de umar/tip postas, cu un compartiment interior prevazut cu un buzunar cu fermoar, inchidere cu fermoar si clapeta cu magnet, curea ajustabila, accesoriu cu franjuri. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 24 x 17 x 8 cm.

Geanta dama neagra Denisa
  • Pret redus
  • Nou

Geanta dama neagra Denisa

Pret de baza 135,00 RON Pret 99,00 RON

Geanta dama eleganta confectionata din piele ecologica. Este o geanta mica de umara, potrivita atat pentru tinutele casual cat si pentru cele elegante. Este prevazuta cu o curea de umar reglabila.