Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide

Genti dama ieftine

Filtrare dupa

Cele mai cumparate

Genti dama ieftine

Genti dama ieftine confectionate din materiale textile si genti dama ieftine confectionate din inlocuitor piele.

Geanta umar/postas din... Geanta umar/postas din...
  • Pret redus

Geanta umar/postas din textil cu aplicatii

Pret de baza 125,00 RON Pret 100,00 RON

Poseta tip postas, ce poate fi purtata si pe umar, din material textil, culoare roz-sampanie, un compartiment interior cu 3 buzunare, din care, unul se inchide cu fermoar, 2 buzunare exterioare cu fermoar, inchidere cu fermoar, curea de umar ajustabila. Dimensiuni: 29 x 27 x 4 cm.

Geanta de umar din denim albastru

Pret 125,00 RON

Poseta de umar din material textil (denim) de culoare albastra, cu 2 curele de umar de 27 cm lungime, un compartiment interior, cu 3 buzunare, din care unul este prevazut cu fermoar, 2 buzunare mari pe fata, 4 buzunare pe spate. Dimensiuni: 33 x 32 x 14 cm.

Geanta de umar bej, cu borseta interioara

Pret 165,00 RON

Poseta de umar/mana, cu perforatii pe partea din fata, in interior are un compartiment in care se regaseste o borseta detasabila inchisa cu fermoar, curea de umar fixa si curea detasabila care se poate atasa si borsetei, accesoriu cu franjuri. Dimensiuni: 30 x 25 x 13 cm.

Poseta postas rosu Poseta postas rosu
  • Pret redus

Poseta postas rosu

Pret de baza 135,00 RON Pret 100,00 RON

Poseta de umar/tip postas, culoare rosu, cu un compartiment interior prevazut cu un buzunar cu fermoar, inchidere cu fermoar si clapeta cu capsa magnetica, curea ajustabila, accesoriu cu franjuri. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 24 x 17 x 8 cm.

Poseta postas bej

Pret 125,00 RON

Poseta de umar/tip postas, cu un compartiment interior prevazut cu un buzunar cu fermoar, inchidere cu fermoar si clapeta cu magnet, curea ajustabila, accesoriu cu franjuri. Material: inlocuitor de piele. Dimensiuni: 24 x 17 x 8 cm.