Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
inchide

Genti dama piele naturala

Genti dama din piele naturala. Genti dama de umar ieftine. Genti dama de mana cu inchiderea pe fermoar.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Geanta piele natura intoarsa rosie

Pret 225,00 RON

Geanta din piele naturala lucioasa si intoarsa, de culoare rosie, un compartiment interior, inchidere cu fermoar, clapeta cu capsa magnetica, curea de umar din zale metalice si piele. Dimensiuni: 21 x 15 x 9 cm.

Geanta piele naturala rosie office

Pret 359,00 RON

Geanta din piele naturala de culoare rosie, cu 2 manere de umar, curea de umar detasabila si ajustabila, 3 compartimente interioare din care unul se inchide cu fermoar, 3 buzunare interioare (1 cu fermoar), picioruse metalice, accesoriu exterior cu franjuri. Dimensiuni: 39 x 28 x 14 cm.

Geanta piele lucioasa cu piele intoarsa gri

Pret 359,00 RON

Geanta eleganta, tip office, din piele naturala, culoare gri, cu 2 manere, curea de umar detasabila si ajustabila, 3 buzunare la interior, din care unul se inchide cu fermoar, inchidere cu fermoar, picioruse metalice. Dimensiuni: 38 x 25 x 13 cm.

Geanta piele naturala mica maro/crem

Pret 250,00 RON

Geanta de mana/umar din piele naturala lucioasa, culoare maro/bej, 2 manere, curea ajustabila si detasabila, 2 buzunare exterioare, un compartiment la interior cu un buzunar, inchidere cu fermoar. Dimensiuni: 23.3 x 18 x 11 cm.

Geanta piele naturala mica negru

Pret 250,00 RON

Geanta de mana/umar din piele naturala, culoare negru, 2 buzunare exterioare, 1 compartiment interior cu un buzunar, 2 manere, curea detasabila si ajustabila, captuseala din material textil, inchidere cu fermoar. Dimensiuni: 23.3 x 18 x 11 cm.